Nissan Pulsar postaje stilski model u Black ediciji

Više slika

Više slika

Kada dođe do izbora novog kompakt automobila, mnogi ljudi veoma često zaborave da Nissan poseduje Pulsar model, koji predstavlja ultimativnu konkurenciju Golf, Ford Focus, Renault Megane i Opel/Vauxhall Astra linijama, između ostalih...

Međutim, proizvođač automobila podsetio je svakoga ko prati industriju da je njihov model namenjen mušterijama koji zahtevaju prostor i bezbednost, sa novom Black edicijom, koja je već počela sa prodajom na selektovanim tržištima širom Evrope.

Ovaj automobil je baziran na N-Connecta liniji, u svim zemljama osim Italiji, Španiji i Portugalu, gde je izgrađen na Acenta opsegu i sadrži određene skromne eksterijerne dodatke. Ove promene uključuju crne Bezel farove, sa LED svetlima, crne poklopce bočnih retrovizora i crne dijamantski sečene aluminijumske felne, širine 18 inča. Točkovi od 18 inča su zamenjeni za jedan manjim u Španiji, Portugalu, Holandiji, Češkoj Republici i Slovačkoj.

Ni u enterijeru ne možemo očekivati prevelike promene, a tu, u putničkoj kabini, vozači mogu pronaći delimično kožna sedišta, zadnje staklo za privatnost i NissanConnect informativno zabavni sistem, sa ekranom osetljivim na dodir veličine 5 inča, bluetooth konekcijom, USB i AUX funkcijama.

Motivacija dolazi iz GID-T benzinskog motora zapremine 1,2 litara, sa 113 ks ili iz dCi dizel jedinice koja proizvodi 108 ks i poseduje zapreminu od 1,5 litara, a došao je iz brojnih automoibla koji su kreirani pod Renault-Nissan zastavom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group