Nissan predstavlja pokretnu kancelariju

U vremenu korone, odlazak u kancelariju je postao veliki problem...

Nissan je upravo povukao zavese sa potpuno novog konceptnog vozila koje je ujedno i mini kancelarija. Novo vozilo nosi naziv NV350 i dolazi u vidu modifikovanog kombija.

Japanska automobilska kompanija nije baš poznata po velikim kamperima poput ovog, ali čini se da će ovo vozilo biti veoma popularno zbog onoga šta nudi. NV350 se reklamira kao komercijalno vozilo za profesionalce. Vozilo ima  radni prostor koji se izvlači i uvlači i kojim se može upravljati pomoću pametnog telefona.

Opremljen je odgovarajućim stolom i jednim od najboljih gejmreskih stolica Hermana Millera, tako da možete sa uživanjem raditi,gde god da se parkirate. Pored toga, NV350 ima zaobljeni dizajn uprkos svom „kockastom“obliku, a može se pohvaliti kliznim vratima i velikom ciradom koji pokriva kancelariju kada je napolju, tako da se možete opustiti i raditi, gde god da se nalazite.

Ovo vozilo kreirano je sa ciljem da ljudima omogući putovanje i kancelariju na bilo kom mestu. Ako vaš posao morate da preselite u neki drugi, grad, mesto ili čak zemlju, ovo pokretno čudo će vam to omogućiti.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group