Nissan otkrio enterijer novog Magnite koncepta

Više slika

Više slika

Nissan je predstavio Magnite Concept krajem prošlog meseca, ali nam je pokazao samo spoljašnjost koja pokazuje da je ovo najmanji SUV kompanije.

Sada je došlo vreme da se po prvi put predstavi unutrašnjost, jer je proizvođač automobila objavio dve nove slike koje nagoveštavaju šta kupci treba da očekuju od proizvodnog modela, što se tiče dizajna i opreme.

Magnite sadrži višeslojnu kontrolnu tablu koja se odlikuje različitim teksturama i pločom od brušenog aluminijuma za vrhunski izgled. Kao i kod većine novih automobila danas, Magnite ima 8-inčni centralni ekran osetljiv na dodir koji pomaže da se smanji broj fizičkih tastera integrišući mnoge funkcije automobila. To je udvostručeno pomoću digitalne instrument table kojom se upravlja preko novog multifunkcijskog upravljača.

Ostale karakteristike koje su vidljive na slikama su automatska kontrola klime, start dugme, podešavanje retrovizorai i zadnji ventilacioni otvori. Ostaje da se vidi da li će se sve to ponuditi u proizvodnom modelu, ali znamo da će Nissan Magnite lansirati sa tempomatom, kamerom od 360 stepeni i povezanim karakteristikama automobila.

Očekuje se da će debitovati u januaru 2021. godine i da će se nadmetati u segmentu ispod 4 metra. U ponudi će biti dva benzinska motora, 1.0-litarski trocilindrični sa 72 ks i 1.0-litarski turbo-motor sa 95 ks.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group