Nissan Murano 2015

Treća generacija Niisan Murano crossovera je dobila online premijeru, nekoliko dana pre nego što će se predstaviti javnosti u Njujorku. Nije privlačan kao Resonance koncept koji mu je prethodio na detroitskom sajmu, ali blizu je...

 

Dizajn se odvaja od starijih, "mekših" modela, sa oštrijim ivicama i detaljima kao što je novi Nissanov V'Motion prednji deo, bumerang svetla i novi krov.

Enterijer sa druge strane izgleda slično kao kod manjeg Rogue-a, ali sa više stila i detalja kao što su delovi napravljeni od svetlog drveta. 

Puni detalji će biti objavljeni u Njujorku, ali Nissan je već objavio da će biti dostupne opcije kao što je NissanConnectSM sa navigacijom i mobilnim aplikacijama, osmoinčni displej, sa multi touch kontroloma, kao i mnogo sigurnosnih opcija kao što su Moving Object Detection, Blind Spot Warning, Predictive Forward Collision Warning i Forward Emergency Braking.

Snaga će dolaziti iz 3.5 V6 motora, povezanog na Xtronic prenos koji će pokretati prednje, ili sva 4 točka. Novi Murano 2015 kreće u prodaju krajem ove godine.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group