Nissan 350Z iz Tokyo Drift na prodaju

Više slika

Više slika

Evo šanse da kupite automobil koji se pojavio u jednom od prvih filmova iz Fast and the Furios franšize...

 

Nije lako doći do jednog od automobila koji su se koristili za snimanje F&F, sa obzirom da je većina njih koji su se korsitili za snimanje bila samo šminka bez ozbiljne snage, ili u potpunosti bez sposobnosti da se pokrenu. Sa druge strane, dosta modela kao što je recimo SK2 koji je vozila Suki, su automobili u kojima ne želite da vas vide. 

Ovaj 350Z i možda Nismo Mustang su dva primerka koja najbolje izgledaju u trećoj iteraciji franšize, Tokyo Drift. Sada, možete čak i da kupite ovaj primerak. 

Automobil dolazi sa svom dokumentacijom, koja dokazuje da je automobil autentičan. Prema rečima prodavca ovo je isti automobil koji je izveo čuveni drift na parkingu. 

Automobil je pripremio Veilside i doalzi sa njihovom Version 3 Wide Bodykit, kao i APS twin turbo koji povećava snagu sa 280 na 430ks. Snagu kontroliše Nismo kvačilo i Nsmo diferencijal. 

Automobil je spreman za drift, ali može lako da se vrati na klasična podešavanja ako želite da ga vozite na ulici. Ima samo 9800 milja na satu i košta 149 995 funti. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group