Nezamisliva cena prvog modela finalne Evo serije

Više slika

Više slika

Nećete verovati koliko jedan ovlašćeni prodavac Mitsubishi automobila želi za svoj prvi model Evolution finalne serije.

Za sve Evo - entuzijaste sa dubokim džepom, ovaj automobil predstavlja pravu poslasticu. Mitsubishi Lancer Evolution je mrtav i kompanija je izbacila ograničenu seriju modela nazvanu Final Edition, koja je načinjena od 1.600 jedinica. Automobili finalne edicije su imali cenu od 38.000$, dok je njen prvi model bio ponuđen aukcijski sa procentom zarade namenjenim dobrotvornim svrhama. Nažalost, tada ovaj model Mitsubishi Evolution Final Edition nije zaradio preterano veliku cifu i konačna ponuda je došla od dilera Brooklyn Mitsubishi, koji je za njega ponudio 46.400$. Sada je taj isti diler ponudio ovaj Final Edition Evo #0001.

Svako ko ovoga puta želi da postane srećni vlasnik prvog modela Evolution finalne serije, mora da izdvoji sumanutih 88.888$. Ovo je više nego duplo od onoga koliko je Brooklyn Mitsubishi platio automobil, što samo nameće mišljenje da će ovaj nesrećni lepotan ostati u izlogu neko duže vreme. Mitsubishi Lancer Evolution Final Edition dolazi sa dvolitarskim, četvorocilindričnim turbo motorom, koji poseduje dodatnih 12 ks i 7 Nm obrtnog momenta, što čini konačnih 303 Ks i 413,5 Nm obrtnog mometa, ali bilo kako bilo, skoro 90.000 dolara je ipak previše za ovaj automobil.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group