Napokon! Evo kako izgleda novi GOLF 8

Više slika

Više slika

Procurele su oficijalne fotografije osme generacije Golf modela koje napokon pokazuju pravi izgled ovog automobila...

Mesecima kruže špijunske fotografije i koncept slike koje su nam pokazivale kako će novi Golf izgledati, ali sada napokon imamo i prave slike koje je objavio popularni portal “Car Scoops”.Kao što možete videti na fotografijama, Golf je dobio dosta vidljivih promena, ali još uvek poseduje prepoznatljivu i karakterističnu karoserijsku liniju koja ga decenijama čini jednim od najpopularnijih hečbekova.

Najveća promena ogleda se u prednjim farovima koji su ovoga puta tanji, moderniji i deluju dosta agresivnije. Farovi su međusobno spojeni tankom prednjom maskom u čijoj sredini se nalazi VW logo. Unutar farova smeštena su i moderna dnevna svetla koja izgledaju fantastično. Hauba, prednji branik i vazdušni usisnik takođe su dobili potpuni redizajn, pa dovode do toga da Golf 8 deluje mnogo “namrštenije” od prethodnih modela.

Zadnji deo automobila takođe je prošao kroz redizajn i promene, ali one su manje vidljive i najveća promena ogleda se u braniku i redizajniranim štop svetlima koja su ovoga puta “zalomljenija” nego kod Golf 7 modela.

Što se tiče enterijera, Golf je i tu dobio dosta promena i vozače će sačekati mnogo iznenađenja koja će učiniti da vožnja u ovom modelu bude prijatna, zabavna i udobna. Naravno, kontrolna tabla, volan, multimedijalni centar i sedišta dobili su potpuni redizajn i ovoga puta se VW kompanija potrudila da napravi dosta razlika u odnosu na prošli model.

Što se tiče agregata i performansi, moraćemo da sačekamo zvanično predstavljanje ovog auta, ali se pretpostavlja da ćemo u ponudi dobiti 1.0 litarski, 1.5 litarski, 2.0 litarski, kao i elektro agregat.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group