Najsnažniji Ferrari automobil je stigao

Više slika

Više slika

SF90 Stradale oduševio je sve automobilske ljubitelje...

Ferrari kompanija je upravo predstavila najnoviji sportski model koji nosi naziv SF90 Stradale i koji ima 986 konjskih snaga, što ga čini najsnažnijim produkcionim Ferrari modelom svih vremena. Ovaj automobil pored glavnog V8 motora poseduje i dodatna 3 elektro motora koji mu pružaju dodatnu snagu i koji čine da on bude munjevito brz.

Elektro motori nemaju samo brzinsku ulogu, već čine da novi crveni đavo bude i ekonomičniji, ali i bezbedniji za okolinu. Ovaj auto brzinu od 0 do 100 km/h postiže za 2.5 sekundi, a maksimalna brzina još uvek nije otkrivena.

Druge informacije koje su vezane za cenu i broj kopija modela takođe nisu otkrivene, ali iz Ferrarija kažu da će se ovaj automobil naći u prodaji 2020. godine. Što se tiče izgleda i samog dizajna, poznata italijanska auto kuća ponovo je pronašla način da nas sve zadivi, pa zato pogledajte galeriju i sami nam recite, kako vam se sviđa ovaj novi superautomobil?

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group