Najnoviji Mitsubishi Outlander predstavlja sve što smo očekivali

Više slika

Više slika

Kompanija Mitsubishi objavila je da će 2018. Outlander stići na tržište pre kraja ove godine, a procenjena cena u baznoj varijanti iznosiće oko 35.535 dolara...

Ovaj model je veoma popularan proizvod japanskog proizvođača na evropskom tržištu i ostaće uglavnom neporomenjen u ostalim delovima sveta takođe. Nakon premijernog plasmana, kao rezultat ove konstante, model će posedovati standardni dvolitarski benzinski motor, jednu električnu jedinicu na prednjoj osovini i električni motor na drugoj, koji kombinovano stvaraju 195 ks.

Smešteno na podu automobila, nalazi se pakovanje litijum jonskih baterija od 300volti, 12-kWh, koje podržavaju DC brzo punjenje i regenerativno napajanje putem kočionog sistema. Outlander PHEV takođe dolazi sa standardnim Super All-Wheel Control (S-AWC) sistemom kompanije Mitsubishi, pozajmljenim sa modela Lancer Evolution.

Uz najnoviji Outlander PHEV dolazi i šest modova vožnje, od kojih su tri vezana za kontrole vozila, a ostatak je ubačen sa opcijom kontrole od strane vozača. Kao što njegovo ime implicira, EV Drive mod prebacuje ovaj terenac na potpuno električni pogon. Radi poređenja, Parallel Hybrid mod koristi benzinski motor konstantno, dok uključuje električne jedinice jedino prema potrebi.

Series Hybrid zatim koristi benzinsku jedinicu kao generator kako bi napunio baterije, a električni motori šalju snagu ka zemlji. Što se tiče modova vožnje koje može aktivirati vozač lično, u novom Japancu uključeni su Eko, Battery Save i Battery Charge modovi.

Kada se Outlander PHEV po prvi put, premijerno bude pojavio u SAD predstavnišvima tokom decembra meseca, sa sobom će doneti ograničenu prenosivu petogodišnju garanciju na 60.000 kilometara. U međuvremenu, ova garancija se može produžiti na deset godina i veoma lepih 100.000 km.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group