Najnoviji 2018 Acura RLX osveženog dizajna

Više slika

Više slika

Najnoviji model RLX kompanije Acura, namenjen sledećoj godini, stigao je premijerno sedmog novembra u sva predstavništva na američkom tržištu...

Redizajnirani automobil poseduje novi stil i pojednostavljena dva različita modela visokih specifikacija iste linije.

RLX P-AWS varijanta opsega startuje sa cenom od 54.900 dolara, u koje su uključeni troškovi transporta, dok RLX Sport verzija Hybrid SH-AWD novog modela sada dolazi sa cifrom od 61.900 $, sa svim dodatnim troškovima, ali je opet za 4.050 dolara jeftinija od odlazećeg modela opremljenog Advance paketom.

Japanski brend takođe dodaje i dve premijum eskterijerne opcije boja, dostupne po prvi put za franšizu RLX, a to su Brilliant Red Metallic i Majestic Black Pearl nijanse, dok su nova sedišta svih varijacija na temu dostupna u veoma bogatoj Espresso koži.

Pored nove prednje maske u obrascima dijamantskog pentagona, najnoviji model Acura RLX za sledeću godinu, dolazi sa daleko skulpturnije kreiranom haubom, novim dizajnom točkova, redizajniranim LED štop svetlima, otvorenim krajevima izduvnih grana i metalik crnim zadnjim difuzorom.

Obe varijante RLX automobila sadrže AcuraWatch sistem kao standard, a u njegovom okviru nalaze se adaptivna kontrola krstarenja, upozorenje na sudar sa sistemom kočenja pre i posle istog, upozorenje na čeoni sudar, aistenciju prilikom održavanja trake i upozorenje na prelazak u drugu.

Sport Hybrid model takođe uključuje i obarajuće displeje, premijum audio sistem kompanije Krell, u čijem sklopu se nalazi i 14 zvučnika, kamera sa pregledom od 360 stepeni, prednji i zadnji parking senzor, LED maglenke, daljinsko startovanje motora, ventilaciju i grejanje u prednjim sedištima, grejače u zadnjoj klupi i volanu, kao i mnogo toga drugog, što je takođe uključeno u standardnom paketu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group