Najnovije izdanje X-Trail modela

Više slika

Više slika

Prateći primer severnoameričkog blizanca, Nissan X-Trail dobija opseg koji ga bitno razdvaja od svih suparnika u klasi...

Počevši od vizuelnih promena, novi Nisan X-Trail sada sadrži širu V-motion masku hladnjaka, uparenu sa novim redizajniranim branicima i kompletom obnovljenih farova koji u sebi integrišu bumerang DRL sistem. Zadnja strana automobila takođe poseduje znatne promene i redizajnirani branik, a sada poseduje hromirane detalje i par ful LED štop svetala. Sada dizajn točkova od 17 i 18 inča poseduje dve nove opcije boja koje komplementiraju revidiranom eksterijeru.

Enterijer putničke kabine takođe je redizajniran i sada su mu dodati sportski upravljač koji je sličan onom u novom modelu Micra, crni metalik finiši ventilacionih otvora, grejači u sedištima napred i pozadi, nova tan crna kožna sedišta u dva tona na Tekana nivou. Redizajniranjem putničke kabine u verziji sa pet sediša, novi model je dobio za oko 15 litara prtljažnog prostora više.

Novi model Nissan automobila X-Trail će takođe biti dostupan u ProPilot poluautomnoj varijanti japanskog brenda, tehnologiji koja dolazi sa sistemom opremljenim kontrolom upravljanja, ubrzanja i kočenja, održavanjem trake na autoputevima, asistencije tokom velikih gužvi, visoke frekfencije saobraćaja, zastoja i krstarenja pri velikim brzinama.

Ostale vozačke asistencije uključuju inteligentan sistem kočenja u hitnim situacijama sa prepoznavanjem i detekcijom pešaka, kao i upozorenje na saobraćaj koji se kreće iza vozila. Sa novim modelom stiže i opseg od tri standardna motora, a to su, kao i do sada, benzinska jedinica 1,6 litara zapremine, dizel varijanta sa 1,6 litara zapremine i vrhunski model iz linije, dvolitarski dizel motor, ponuđen sa šestostepenim manualnim ili CVT menjačima u 2WD ili 4WD formatima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group