Najnovije izdanje Suzuki Maruti Dzire

Više slika

Više slika

Maruti Suzuki Dzire upravo je debitovao u Indiji sa novim kompakt sedan modelom izgrađenim od strane partnera iz ove zemlje...

Ispod najnovijeg Dzire automobila nalazi se identična arhitektura kao i kod poslednjeg Suzuki Swift modela, što mu je omogućilo da bude daleko jači i mnogo čvršći od svog prethodnika. Unapređena šasija je potom kompletirana selekcijom drugih veoma važnih modifikacija.

Kao što je navedeno, Dzire će biti ponuđen ili sa 1,3 dizel varijantom koja je dobra za 73 ks i benzinskim motorom koji proizvodi 83 ks. Oba motora su praćena petostepenim manualnim ili automatskim menjačem, dok zahvaljujući mnogo manjoj kilaži, automobil obećava veću agilnost i efikasnost potrošnje goriva za razliku od prethodnog modela.

Maruti Suzuki se takođe ekstenzivno fokusira na nadogradnju svog enterijera kako bi ga učinio nalik izboru iz premium segmenta. Verovatno najočigledniji dodatak putničkoj kabini predstavlja informativno zabavni sistem sa ekranom osetljivim na dodir smeštenim u sredini kontrolne table, kao i dodaci od lažnog drveta koji se nalaze u varijantama vrhunskih modela iz segmenta. U ostalim delovima 2018 Dzire uključuje upravljač ravnog dna i nudi savršenu preglednost zahvaljujući tankim A stubovima sa strane.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group