Najnovija serija 7 kompanije BMW

Više slika

Više slika

Kompanija BMW je nedavno otkrila ograničenu seriju 7, pod nazivom Edition 40 Jahre, premijerno prikazanu pred Frankfurt Motor Show sajam automobila koji se održava sledećeg septembra...

Novo vozilo kreirano je u čast proslave četrdesete godišnjice linije modela 7 i biće ograničeno na samo 200 jedinica koje će biti raspoređene širom sveta.

Sa vizuelne tačke gledišta, kupci novih automobila iz linije 7-Series Edition 40 Jahre mogu izabrati između Frozen Silver metalik finiša ili Petrol Mica metalik boje koja dolazi iz individualnog opsega kompanije BMW. Bilo koja boja da je izabrana, 40 Jahre automobil dolazi opremljen obični-opcionim M aerodinamičnim paketom koji se sastoji od redizajniranih branika i crne mreže hladnjaka koja predstavlja jedan od zaštitnih znakova bavarske kompanije.

Sa druge strane, automobil dolazi opremljen bočnom linijom karoserije visokog sjaja i individualnim BMW svetlim felnama točkova. Dodatno, postoji i specijalna oznaka koja prati ovo ograničeno izdanje modela, a smeštena je na B stubovima i prozorskim ramovima na vratima.

Što se tiče putničke kabine, automobil može biti naručen opciono sa individualnim BMW poptuno kožnim paketom i paketom sa Merino Smoke White/Cohiba ili Smoke White/Black finišima. Svih 200 primeraka dolaziće opremljeni veoma komfornim sedištima sa prednje i zadnje strane, kao i posebnim oznakama na kontrolnoj tabli sa suvozačeve strane. Finalni detalji uključuju komforne jastuke za sedišta takođe iz individualnog paketa bavarskog brenda i sada već standardne patosnice.

Prodaja modela BMW 7-Series Edition 40 Jahre biće započeta u oktobru, a kupci će biti u mogućnosti da izaberu između standardnih šasijskih konfiguracija i bilo kojih, koje sadrže šestocilindrične, osmocilindrične i dvanaestocilindrične motore u opsegu linija modela serije 7.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group