Najluksuzniji Sprinter na svetu

Više slika

Više slika

Dobra stvar prilikom modifikovanja kombija i atobusa jeste to što imate sasvim dovoljno prostora sa kojim možete da se igrate, ali i motor koji može pokrenuti sve što u njih stavite.

Kompanija iz Rusije koja se bavi isključivo ovom vrstom modifikacija, Redline Engineering, je iskoristila model Sprinter, kako bi razvila super luksuznu, mobilnu kancelariju i kombi za turneje. Oni su uradili veoma dobar posao, učinivši njegov enterijer najizuzetnijim apartmanskim smeštajem, koji bi iko, ikada, mogao zamisliti na putu.

Ukupan broj sedišta je drastično smanjen sa regularnih osam, da bi se u vozilo što lakše smestilo obilje dodataka i pogodnosti. Vozač i putnici su odvojeni elektrohromatskim staklom, koje nudi podesive nivoe providnosti i privatnosti. Staklarski radovi unutar kombija predstavljaju izuzetno delo, koje se produžava i na krov, gde je predstavljeno u vidu velikog panoramskog prozora.

Brojne karakteristike potpuno odvajaju ovaj potpuno novi Sprinter iz gomile istih modela, a posebno zvučno izolovana putnička kabina, Apple TV sistem, 3G i 4G moduli za jaku internet konekciju velikih brzina, glavna jedinica Pioneer 99RS sa potpuno samostalnim audio sistemom, frižider, fioke na izvlačenje u koje mogu stati sve potrebne stvari i enterijer finiširan u koži, presvlakama Alcantara i marbau drvetu. Ovo je jedno od, "one vrste", mobilnih prebivališta, za koje bi mnogi od nas menjali svoje domove.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group