Najjeftiniji Bugatti koji možete kupiti

Više slika

Više slika

Ovaj Bugatti možete kupiti za 30.000 evra...

Pre nego što počnete da balavite od oduševljenja i da proveravate kolika vam je rata za kredit, moramo vam reći da je ovaj Bugatti model posebno kreiran za najmlađe vozače, odnosno za decu. Da, reč je o Bugatti dečijem automobilu koji radi na električnu energiju i koji će zadovoljiti sve one mališane koji gaje ljubav prema auotmobilima.

Povodom 110. rođendana Bugatti kompanije, popularni luksuzni auto proizvođač odlučio je da razveseli i obraduje najmlađe vozače, pa je predstavio novu seriju Baby modela koji je namenjen deci. Novi Baby model u sebi sadrži mini motor koji omogućava deci da se upoznaju sa mehanikom i da steknu ljubav prema vožnji.

Međutim, Bugatti je ovoga puta napravio genijalno rešenje i omogučio da se u ovaj mini auto smeste i odrasli. Posebno korigovanje sedišta omogućava i odraslima da sednu u Baby model tako da mogu objašnjavati deci kako se vozi i iz prve ruke im pokazati kako se upravlja motornim vozilom.

Bugatti Baby 2 dizajniran je po uzoru na legendarni Type 35 model koji je prvi put predstavljen 1934. godine.Motor koji se nalazi u automobilu je minijaturni elektro motor koji poseduje dečiji mod od 1KW, gde se deca mogu voziti maksimalnom briznom od 20 km/h i mod za odrasle, gde se snaga motora povećava na 4KW i gde je maksimalna brzina povećana na 45km/h.

Unutar Baby modela biće smeštena standarna baterija od 1.8 kWh, ali će kupci moći da traže i jaču bateriju od 2.8 kWh koja će omogućiti da pređete 30 kilometara sa jednim punjenjem.

Ovaj auto napokon je dostupan za kupovinu i biće proizveden u samo 500 primeraka. Što se tiče cena, osnovni model se može kupiti za 30 000 evra,Vitesse model za 43 500 evra, dok Pur Sport verzija traži 58 500 evra.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group