Najelegantniji bagi koji ste ikada videli

Više slika

Više slika

Bagi vozila se obično povezuju sa blatnjavim putevima i neurednim izgledom, ali ovo vozilo odgovaralo bi i predsedničkoj auto floti...

Ovaj Bagi napravljen je od strane Berluti kompanije, koja je poznata po svojim elegantnim i prilično luksuznim stvarima.

Berluti bagi dizajnirao je Kris Van Aš i neprimetno meša tehničku jednostavnost i zanatstvo. Težak je samo  500kg i poseduje vazdušno hlađeni 1.6 motor sa karburatorom koji razvija 90 KS.  Takođe poseduje zaštitnu konstrukciju za prevrtanje koja se udvostručuje kao postolje za dasku za surfovanje.

Luksuz i elegancija ovog vozila dobija se pametnim korišćenjem kože i patine. To se može primetiti na komandnoj tabli, upravljaču, ručici menjača i sedištima koja su sva u koži.

Naravno, pored svog luksuznog izgleda, ovaj bagi je spreman na sve prepreke kao i standardni bagi, tako da ga sa lakoćom možete voziti po blatnjavim, peščanim i brdovitim terenima.

Cena ovog vozila nije poznata.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group