Najbrži i najskuplji karting na svetu

U pitanju je Daymak karting koji brzinu od 0 -100 km/h postiže za 1.5 sekundi...

Da li ste nekada vozili karting? Ako jeste onda znate koliko je to zabavna avantura i koliko vas može učiniti srečnim. Karting je omiljena zabava svih zaljubljenika u automobile, jer ga svako može voziti i on ne peedstavlja neki veliki rizik po život. Ćak i vozači Formule 1 kažu da obožavaju da povremeno voze karting jer se tako vraćaju svojim trkačkim korenima, jer je u kartingu rođenja njihova ljubav prema automobilima i trkanju.

Kanadska komapnija Daymark odlučila je da konstruiše karting kakvog nema na svetu. Slobodno možemo reći da je ova kompanija ostvarila svoju misiju, jer je kreirala  karting koji trenutno važi za najbrži, ali i najskuplji na svetu.

Ovo maleno čudo pokreće C5 Blast powertrain motor koji je postao zaštitni znak ove kompanije. Ovaj karting je toliko moćan da brzinu od 0 – 100 km/h postiže za 1.5 sekundi što je munjevita brzina.

Zbog toga ovaj karting ima neverovatno visoku cenu i košta 60.000 dolara, međutim  ako volite neverovatno skupe igračke, onda je ovaj karting ostvarenje vaših snova.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group