Najavljen VW GOLF GTI Clubsport

Više slika

Više slika

Kako je tržište hečbekova nastavilo da raste, bilo je samo pitanje vremena kada će Volkswagen lansirati snažniju varijantu Golfa GTI...

Kao i standardni GTI, GTI Clubsport ima 2,0-litarski turbo-četvorocilindrični motor. Međutim, dok je standardni model ograničen na 242 ks i 370 Nm obrtnog momenta,, GTI Clubsport ostvaruje 296 ks i 400 Nm. ovo povećanje postignuto je povećanim međuhladnjakom, novim Continental turbopunjačem i prerađenim softverom ECU.

Sa motorom je uparen sedmostepeni menjač sa dvostrukom spojkom koji pokreće prednje točkove. VW kaže da će brzinu od 100 km / h postići za manje od 6,0 sekundi i da će ostvariti maksimalnu brzinu od 250 km / h.

Sa vizuelnog stanovišta, Golf GTI Clubsport uključuje prepoznatljiv prednji branik sa novim spliterom, 19-inčnim točkovima i dvodelnim zadnjim spojlerom koji pomaže u trakciji. Hečbek takođe uključuje crne detalje na sajtnama, dok promene u unutrašnjosti dolaze u vidu novih presvlaka i elemenata na kontrolnoj tabli.

Detalji cena i dostupnosti tek treba da budu objavljeni.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group