Najavljen Subaru BRZ 2022

Ovaj auto je sigurno mnogo brz, jer to mu piše u imenu...

Sportski automobil, koji će ponovo biti blizanac Toyote 86, zvanično će premijerno biti predstavljen ove jeseni, a na tržištu se prodaje kao model 2022. godine, što znači da bi trebalo da počne da stiže distributerima širom sveta u drugoj polovini 2021. godine.

Prva fotografija nije toliko otkrivajuća i delimično prikazuje prednji levi točak kamufliranog prototipa  i otvor za vazduh na blatobranu. Bez obzira na to, imamo prilično dobru sliku onoga što bismo trebali očekivati od prethodnih špijunskih snimaka, što znači čistiji dizajn, sa velikom prednjom rešetkom i novim rasvetnim jedinicama na oba kraja.

 

Snaga bi mogla da potiče od Subaru-ove 2,4-litarske turbo četvorke koja se nalazi u Ascentu i Legaciu. Ovaj motor koristi vrhunski međuhladnjak i isporučuje 260 konjskih snaga i 376 Nm obrtnog momenta, a mogao bi biti priključen na standardni ručni menjač ili opcioni automatski menjač.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group