Najavljen ograničeni Lamborghini SCV12

Lamborghini je gotovo spreman da predstavi SCV12, jer sajt kompanije objavio poruku na kojoj piše "budite u toku".

Počevši od slike koja je obljavljena na sajtu, možete videti da je SCV12 prilično „hardcore“, jer njegove agresivne bočne sajtne skoro da zagrljuju zemlju. Inače, tu je prednji branik i vazdušni spliter od ugljeničnih vlakana i elegantna LED svetla sa izrazitim osmougaonim oblikom.

Dok zamračena slika skriva neke ključne detalje, model će imati klinast dizajn i agresivnu karoseriju. Ostali istaknuti detalji ističu mnogobrone vazdušne usisnike, masivno krilo i zakrilce iza zadnjih točkova.

Prethodne slike su takođe pokazale ventilirani spojler i velike bočne lopatice. Tu će biti i istaknuti difuzor i dvostruki izduvni sistem.

SCV12 će se voziti na „novoj šasiji od potpuno karbonskih vlakana koja omogućava veći odnos snage i težine, kao i najbolje rukovanje i iskustvo u trkanju“. Agresivni stil takođe će omogućiti modelu da proizvede više snage od GT3 trkačkog automobila.

Snagu će obezbeđivati V12 motor koji ima prirodnu atmosferu i proizvodi 819 KS. Biće povezan sa šestostepenim sekvencijalnim menjačem koji snagu šalje na zadnje točkove.

Nema reči o tome kada će SCV12 biti predstavljen, ali definitivno će doći uskoro, jer je Lamborghini spomenuo da se radi o letnjem izdanju.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group