Najavljen novi Nissan Z Sport Coupe

Nissan je objavio novi video kako bi predstavio nove modele, a među njima našao se i dugoočekivani sportski automobil 2021 Z model.

Prema onome što možemo videti, novi Nissan Z potvrđuje prethodne izveštaje koji su sugerisali da će crpiti inspiraciju iz originalnih 240Z modela za svoj stil, pa sadrži čistije linije od 370Z, ali bez previše retro izgleda.

Prednji kraj modela 2021 Z dobija par LED farova kružnog oblika, dok je prednja rešetka  specifična za model i nije povezana sa V-Motion dizajnerskim izgledom koji se nalazi na prethodnim iteracijama.

Krovna linija se naginje prema leđima u tipičnom Z stilu, ali zadnji deo izgleda manje zaobljen u odnosu na 370Z model i više je sličan klasičnim Z modelima.

Očekuje se da će snaga dolaziti od tvin-turbo 3,0-litarskog V6 motora, istog koji se pojavljuje na nekim Infiniti modelima, sa snagom od oko 400 KS.

Nissan je upravo najavio da će predstaviti 12 novih modela u narednih 18 meseci kao deo svoje nove strategije.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group