Najavljen novi Maserati

Prvobitno je bio plan da Maserati MC20 bude predstavljen krajem meseca, ali je korona virus sprečio poznatu kompaniju da to uradi.

Zato će Maserati morati još malo da sačeka sa predstavljanjem ovog vozila, ali nam je dao uvid u to kako će novo vozilo izgledati

Maserati nije davao mnogo detalja o specifikacijama, ali se nagađa da MC20 poseduje dvostruko postavljeni tvin-turbo V6 motor koji proizvodi više od 600 KS. Bez obzira na svoju proizvodnju, kompanija je ranije rekla da je novi motor "100% dizajnirao, razvio i proizveo sam Maserati."

Motor je predviđen za spajanje na osmostepeni menjač sa dvostrukim kvačilom, koji snagu šalje na zadnje točkove. Očekuju se i hibridna i električna varijanta.

Maserati kaže da se MC20 sada testira na putu i ​​stazi i da ćemo uskoro dobiti informacije o tome šta će sve ovo vozilo moći da uradi, a da ćemo zvanično predstavljanje najverovatnije dobiti krajem leta.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group