Najavljen novi Ford Bronco

Pre dugo očekivanog debija Ford Bronca koji je najavljen za 13. jul, Ford je objavio kratak video koji nam omogućava da prvi put čujemo zvuk novog terenca.

Snimak prikazuje Bronca koji se vozi kroz različite terenske uslove, uključujući i sneg, a da nam zapravo ne otkrije prikaz samog vozila. Međutim, možemo čuti motor i sigurno zvuči kao moćni V6, što nams talvja do znadnja da će ovob iti prilično moćan i znažan auto.

Dok se detalji motora o novom Broncu i dalje skrivaju, uvereni smo da će 2,3-litarski EcoBoost četvorocilindrični benzinski agregat sa 270 KS biti u središtu ponude. Očekuje se i 2,7-litarski EcoBoost V6 iz F-150 koji bi mogao emitovati snagu od 325 KS i 542 Nm obrtnog momenta.

Inače, novi Ford Bronco je opremljen naprednim elektronskim sistemom za upravljanje koji će raditi zajedno sa nezavisnim prednjim vešanjem i čvrstom zadnjom osovinom sa opružnim oprugama i podupiračima, što će omogučiti vozačima da sa lakočćom prelaze preko neravnih terana i neasfaltiranih puteva.

Ostaje nam da sačekamo 13, jul i da vidimo kako će Bronco zapravo izgledati i šta će sve posedovati.

View this post on Instagram

The Wild: Coming soon. #FordBronco

A post shared by Ford Bronco (@fordbronco) on

Foto: Car and Driver

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group