Najavljen novi BMW CS5

BMW kompanija je zvanično objavila video klip u kojem možemo videti deo novog automobila...

Kao što možete viditi na  snimku, super sedan je zasnovan na M5 Competition modelu i ima jedinstvenu rešetku sa zlatno-bronzanim okvirom. Model je takođe opremljen žutim farovima i kovanim aluminijumskim točkovima, koji su poduprti ugljeničnim keramičkim kočnicama sa crvenim čeljustima.

Iako video ne pruža pogled u unutrašnjost kabine, BMW je rekao da će M5 CS imati sedišta sa kadicama od karbonskih vlakana koja se pojavljuju u M3 i M4 modelima. Dalje je rekao da je model „pravi četvorosed“, tako da možemo očekivati nešto posebno i pozadi.

BMW je bio skroman u specifičnostima, ali je potvrdio da će automobil proizvesti 626 ks. To je povećanje od 10 ks u odnosu na M5 Competition koji ima twin-turbo 4.4 litarski V8 motor koji razvija 616 ks (460 kV / i obrtni momenat od 750 Nm. Pored pojačanja snage, M5 CS je započeo ozbiljnu dijetu jer je model sada lakši za 70 kg. To znači da možemo očekivati težinu od 1.825 kg.

Sa više snage i manje težine, M5 CS bi lako mogao da nadmaši ubrzanje M5 modela koji brzinu od 0-100 km / h postiže za 3,3 sekunde.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group