Najavljen 2022 Vanderhall Navarro terenac

Vanderhall je najpoznatiji po izradi Venecija i Carmela terenaca na tri točka...

Ova kompanija sada je najavila novi terenac, koji dolazi sa 4 točka. Najavljen za 2022. godinu, Navarro obećava da će „revolucionarizovati i stvoriti novu kategoriju avanturističkih vozila“. Kompanija detalje drži u tajnosti, ali najave otkrivaju da je to električni terenac sa četiri točka.

Takođe možemo videti da će model imati prednju masku inspirisanu Venecijom sa kružnim farovima skrivenim iza maske. Navarro je takođe opremljen rolbarom, pločama za klizanje i pomoćnim jedinicama za osvetljenje.

Takođe možemo da uočimo kratke baltobrane, kavez na preklop i nešto što se čini kao „polu vrata.“ Na kraju, tu su alu felne umotane u terensku gumu.

U ovom trenutku nema reči o specifikacijama, ali Navarro neće biti prvo Vanderhallovo električno vozilo. Ta čast pripada Edison2 modelu koji ima bateriju od 28,8 kVh koja napaja dva elektromotora.

Ova postavka daje modelu kombinovanu snagu od 140 ks i obrtni moment od 315 Nm. ubrzanje od 0 do 96 km / h je  4,4 sekunde i domet je 322 km sa jednim punjenjem.Očekuje se da će Navarro imati isti ovaj agregat.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group