MY2017 VW Beetle

Osvežena 2017 VW Buba je dobila novu galeriju fotografija...

 

Osvežena Buba sa parom redizajniranih branika, novim opcijama boja i novim materijalima za enterijer sada dolazi kao Denim, Exclusive Design i Exclusive R-Line modeli. 

Novi Blind Spot monitoring sa Rear Traffic Alert sistemom koji upozorava vozača na sva vozila u mrtvom uglu, ili tokom vožnje u rikverc do parking mesta. 

Kabina ima nove boje, materijale i tehnologije, pa je centralna konzola sada u boji, novi dizajn kontrolne table, novi materijali sedišta i boje, podesivo svetlo... Kompanijski poslednji infotainment sistem je opcija i dolazi sa 6.3 ekranom osetljivim na dodir, MirrorLink, Apple CarPlay, Android Auto i drugim tehnologijama.

Sada možete da birate između pet opcija motora: tri TFSI i dva TDI modela. Benzinci kreću od turbo 1.2 motora sa 104ks, pa sve do 217ks 2.0 TSI. Dizel kreće od 2.0 TDI motora sa 108ks i 1447ks. Svaki motor može da se poveže na automatski DSG prenos sa duplim kvačilom kao opcija, dok je manuelni menjač standard. 

R-Line modeli menjaju Sport modele kao najjače i nude sportska sedišta, crvena klješta kočnica, hromirani završetak auspuha, specijalne felne od 17 inča, šire branike i dinamičniji izgled.

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group