Mitsubishi ulazi u novu eru sa Outlander Sport modelom

Više slika

Više slika

U dinamičnom svetu automoto industrije, stvari ne prestaju da se menjaju iz dana u dan, dok nedavno priključivanje kompanije Mitsubishi  Renault–Nissan alijansi označava da su velike promene na vidiku...

Menadžer Mitsubishi Motors North America, Melvin Bautista, potvrdio je da svetskim medijima da će sledeća generacija popularnih Outlander modela predstavljati viziju kompanije vezanu za implementiranje i upotrebu standardnih platformi i zajedničkih tehnologija.

Iako je novi model Outlander automobila i dalje nekoliko godina daleko, navedene promene mogu nastupiti ranije, jer, kako je Bautista potvrdio, Nissan i Mitsubishi razmatraju dodavanje zajedničkih komponenti svojim redizajniranim modelima, što deluje daleko isplativije od čekanja na potpuno novih linija.

Celokupna priča je, po svemu sudeći, još uvek u ranoj fazi, ali je Bautista potvrdio da će njegov brend sačekati još neko vreme kako bi video na koji način može složiti sve kockice i koliko sve ovo za njih ima smisla. Ovim putem direktor proizvodnje želeo je da sugeriše na to da bi prve promene mogle biti relativno skromne, jer će budući modeli kompanije Mitsubishi početi da usvajaju komponente i tehnologije koje sa lakoćom mogu biti uključene u postojeća vozila.

Pored razgovora vezanog za Renault–Nissan-Mitsubishi kooperaciju i novonastalu grupaciju, Bautista nam je otkrio i to da će sledeća generacija Outlander Sport automobila biti nešto manja kako bi se što efikasnije distancirala od najnovijeg Eclipse Cross modela. Za sada je još rano govoriti o različitim specifikacijama, ali ukoliko je verovati gospodinu Bautisti, ovaj model će najverovatnije biti identične veličine kao Nissan Kicks. Ovakva izjava sugeriše da će redizajnirana linija modela verovatno biti bazirana na identičnoj platformi Kicks automobila, ali ništa od toga još uvek nije zvanično.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group