Mitsubishi se okreće SUV i MPV vozilima

Mitsubishi je na tokijskom auto salonu predstavio tri koncept vozila GC-PHEV, Concept AR i XR-PHEV, odnosno dve SUV i jednu MPV/SUV studiju.


Reč je ne samo o najavnim konceptnima modela koje u skoroj budućnosti možemo očekivati u serijskoj proizvodnji, već i o najavi buduće razvojne politike ovog brenda. 

Insajderi javljaju da će se Mitsubishi u buduće fokusirati na razvoj SUV i MPV vozila, dok će ostatak njegove ponude proizaći iz joint-venture partnerstva sa drugim proizvođačima. Konkretnije, razvoj ostatka ponude će najverovatnije biti pod pokroviteljstvom nedavno najavljenog partnerstva sa Renault-Nissan alijansom.

Tako bi sam Mitsubishi trebao vremenom da postane specijalista za SUV-ove, crossovere i MPV-ove, a reč je o segmentima za koje vođstvo ovog proizvođača veruje da u njima tržištu mogu da ponude svoje najbolje proizvode koji će se ne samo nositi sa konkurencijom nego je i zaseniti. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group