Mitsubishi Grand Lancer uskoro na tržištu

Više slika

Više slika

Novi Mitsubishi Grand Lancer je oficijalno predstavljen kratko nakon što su prve fotografije modela procurele u javnost putem interneta.

Spreman za svoj debi na kineskom i ostalim izabranim azijskim tržištima kao što su tajvansko i malezijsko, Grand Lancer oživljava karakterističan dizajn slavne serije Lancer, ali se automatski izolovao od poslednje linije ovih automobila koji su proizvedeni i prodavani na globalnom nivou.

Prednji deo modela Grand Lancer sastoji se od prepoznatljivog Dynamic Shield izgleda sa hromiranim delovima preko i okolo prednje maske hladnjaka. Dodatno, ova limuzina sa petoro vrata poseduje veoma istaknut bočni profil podignutih obrva koji je nastao prisustvom dve veoma odvažne linije koje idu od rubova prednjih točkova do zadnje osovine.

Osvežavajući dizajn kompanije Mitsubishi, takođe je primetan i na zadnjem delu, zahvaljujući kompletu koji se sastoji od jedinstveno oblikovanih štop svetala, obrnutih farova, pa čak i jedne zadnje maglenke. Novi model je opremljen kompletom srebrnih i crnih točkova od 18 inča.

Kao što to već dolikuje, nije samo eksterijer taj koji je pretrpeo preobražaj. Putnička kabina je takođe osvežena i modernizovana od strane japanskog brenda. Između svih promena nalaze se automatsko podešavanje klime na instrument tabli i informativno zabavni sistem sa monitorom od osam inča, dok dual-zone automatska kontrola klime dolazi kao standard u vrhunskom modelu opsega Grand Lancer.

U polju snage, mušterije mogu dobiti samo opciju SOHC MIVEC četvorolitarskog motora sa 1,8 litara zapremine koji je dobar za 138 ks, koje se šalju na zadnju osovinu putem redizajniranog CVT menjača.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group