MISS R - prvi električni offroad superautomobil

Više slika

Više slika

Ovo je prava mešavina bagija i automobila...

Kada je reč o ovakvim vozilima, malo ko će očekivati da su oni kineske proizvodnje, ali MISS R vozilo je kreirano od strane kineske kompanije XING Mobility koja se potrudila da napravi savršeno offroad vozilo. Verovali ili ne, ovaj četvorotočkaš ima 1300 konjskih snaga i inspirisan je Reli i ATV vozilima.

MISS R je po svemu sudeći kreirana da obara rekorde. Pre svega, ovo je potpuno električno vozilo koje ne zagađuje okolinu i koje je neverovatno ekonomično. Pored toga, masivni i snažni motor vozačima omogućava da brzinu od 0 do 100 km/h postignu za samo 1.8 sekundi, a brzinu od 0 do 200 km/h za 5.1 sekundi što je prosto NEVEROVATNO.

Dizajn je prelep, jednostavan i unikatan i pomalo nam se čini kao da su kreatori automobila hteli da MISS R liči na Betmobil. Crna boja, masivni točkovi, felne i aerodinamična linija jasno pokazuju da je ovo mašina sa kojom se niko ne sme kačiti.

Druge informacije o ovom vozilu tek treba da budu objavljenje. Još uvek se ne zna kolika je maksimalna brzina i koja će mu biti cena, ali jedno je sigurno, ovo će biti četvorotočkaš koji će od vas napraviti superheroja.

Pogledajte video klip i fotografije.

Foto: Luxatic

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group