MINI predstavio koncept PAMETNOG vozila

Više slika

Više slika

Ovaj koncept će imati naprednog autopilota koji će upravljati vozilom umesto vas...

MINI je upravo povukao zavese sa svog novog samovozećeg koncepta EV: Vision Urbanaut. MINI napominje da je vozilo samo kraecija i da trenutno neće ići u produkciju, ali da pokazuje pravac u kojem kompanija MINI želi da se kreće ubudućnosti.

Automobil se odlikuje glatkom, okruglom siluetom nalik na čauru, a MINI ga opisuje kao model koji „nudi više unutrašnjeg prostora nego ikada ranije“. Dolazi sa velikim kliznim vratima na suvozačevoj strani koja vas puštaju u prijatni enterijer koji se sastoje od četiri sedišta i tri različita dela.

Na prednjoj strani vozila nalazi se „Dnevni krevet“ gde se komandne table mogu podesiti, a sedišta zaokrenuti, tako da čine ugaonu sofu. Kada se parkira, vetrobransko staklo vozila može se podići za dodatnu ventilaciju. Konačno, dva sedišta pozadi mogu se namestiti tako da se stvori kompaktna ležaljka, dok je na vrhu postavljeno nebo sa LED osvetljenjem.

Uz opcije autopilota, ovaj autoobil psotao bi savršeno prevozno sredstvo tokom dugih putovanja, koje bi vam omogućilo da veći deo puta prespavate u udobnom i prijatnom enterijeru.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group