MINI Countryman uspešan na 2013 "Off Road Award"

Neodoljiv dizajn i nezaustavljiv napredak - MINI Countryman osvaja nove ciljne grupe i dobija sve veći broj fanova među potencijalnim kupcima automobila sa pogonom na sva četiri točka.

Najnoviji dokaz za to je njegov izvanredan učinak u 2013 "Off Road Award". Glasovi čitalaca auto časopisa "Off Road" su obezbedili mesto na postolju pobednika za prvi MINI sa četvoro vrata i opcionim pogonskim sistemom na svim točkovima ALL4.

MINI Countryman je na drugom mestu u kategoriji SUV subcompacta. Ovo još jednom ukazuje na ogroman i izuzetno brz uspeh britanskog premijum brenda, njegovim ulaskom u novi segment, proširenjem ponude modela, kako bi uključili automobile sa pogonom na svim točkovima.

"Off Road" čitaoci su jasno shvatili da zaštitni znak MINI Countrymana, zabava u vožnji, mora da proširi i van urbane sredine, pa čak i daleko od asfaltiranih puteva.

Njihov pozitivan glas pokazuje da uvažavaju MINI Countryman voznost i tehnologiju. Moćni i efikasni motori, precizno upravljanjem i specifična podešavanja ogibljenja garantuju vrhunsku agilnost.

Fotografije: BMW Group

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group