Mercedes Viano 2016

Više slika

Više slika

Kome je potreban Mercedes S-Class kada postoji nešto daleko luksuznije od toga…


Ako želite da budete viđeni u luksuznom automobilu, koji ne privlači mnogo pažnje poput tradicionalnih skupocenih modela, predstavljamo vam neverovatni kombi, koji je prilagodila britanska kompanija Carisma Auto Design. Ova britanska firma specijalizovana je za dizajniranje besprekornih enterijera za sve vrste vozila. Oni ih pretvaraju u oličenje luksuza, koje je i dalje diskretno. To je, moramo priznati, idealno za političare, državne zvaničnike i druge važne ljude, koji žele da od tačke a do tačke b dođu neprimetno, uživajući u apsolutnom luksuzu.

Najpoznatija konverzija ove kompanije bazirana je na Mercedes Viano modelu, odnosno V-Class automobilu, koji je u potpunosti diskretan, dok u svom enterijeru nudi velikodušnu prostranost, dovoljnu za 2, 3, 4 ili 5 putnika. Mogućnosti personalizacije su u ovom modelu apsolutno neograničene.

Kada posmatramo sve njihove projekte prilagđavanja Mercedes automobila, moramo priznati da je ova najbolja. Ovaj ekstra-dugi Mercedes Viano dizajniran je za bogatog klijenta iz Dubaija, a sadrži najnovija Carisma luksuzna sedišta sa dijamantskim detaljima, dok su paneli vrata obloženi kožom premium kvaliteta.

Ali, ovo je samo jedan primer. Carisma vam nudi brojne vrste premium kože u preko 400 boja i tekstura, uz 50 drvenih bordura. Ono što je još impresivnije su luksuzna unapređenja kada govorimo o zabavi u ovom automobilu – ovaj Viano model postao je luksuzna loža na točkovima. On ima zvučno izolovanu zadnju kabinu sa masivnim Smart TV setom od 40 inča, konektore za iPod, prednje i zadnje kamere, unapređenu klimatizaciju, interkom i frižider sa zamrzivačem i kabinetom za kristal.

Carisma Auto kompanija nudi instalaciju vrhunskih audio sistema sa Bang & Olufsen zvučnicima, ako poželite zabavu na putu. Dodatne opcije uključuju PlayStation ox Xbox integrisani sistem, WiFi, lični kompjuter ili Apple MAC Mini server, kao i brojne druge stvari. Dakle, da li je S-klasa najluksuznija?

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group