MERCEDES SLS AMG GT3 45th ANNIVERSARY u Sao Paolu

Drumski bolid vredan 446.250 eura biće proizveden u strogo ograničenoj seriji od samo pet primeraka…

Mercedes SLS AMG GT3 je trkačka verzija za takmičenja, namenjena kupcima zaljubljenim u automobilske trke. Povodom 45. godišnjice na tržište je plasirana verzija Mercedes SLS AMG GT3 45th Anniversary, i to u jako limitiranoj seriji od samo pet primeraka.

Jubilarac ima karoseriju obojenu u sivi mat lak, isti onaj koji je poznat iz modela SL 65 AMG 45th Anniversary. U istoj boji su i laki naplatci, a posebnu seriju lako je prepoznati po natpisu ‘45 Years of Driving Performance‘ na podiznim vratima. Vrata, poklopac motora, blatobrani, zadnji poklopac, prednji i zadnji branik izrađeni su od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima (CFK).

Unutrašnjost je izvedena s detaljima posvećenim atmosferi automobilskog sporta. Svaki od pet proizvedenih primeraka imaće posebnu pločicu s rednim brojem od 1 do 5,  koja će biti pričvršćena na središnjoj konzoli, kako bi se dokazala autentičnost i unikatnost.

Na sajmu automobila u Sao Paolu upriličena je svetska premijera na jednom ovakvom događaju modela Mercedes-Benz SLS AMG GT3 45th Anniversary. Svetska premijera ovog modela u Brazilu je istovremeno priznanje AMG fanovima u ovoj zemlji.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group