Mercedes S Class Maybach je tu

Maybach kao brend je nestao, ali ga je Mercedes vratio iz mrtvih da bi označio svoju super luksuznu limuzinu S klase koja će biti simultano otkrivena u Los Anđelesu i Guangzou...

 

Sa dužinom od 5,453mm, Mercedesov novi top model je ogroman automobil - 200mm duži u dimenzijama od postojeće S klase. 

Kao što biste i očekivali od vozila koje nosi znak Maybacha, sav taj dodatni prostor je na radost zadnjih putnika, koji takođe dobijaju i unikatna sedišta, kao i druga ekskluzivna unapređenja. Mercedes dodaje i da je novi Maybach najtiši automobil u proizvodnji. 

Mercedes će lansirati ovaj model u februaru 2015. godina, kao dve varijante - S500 koju pokreće 449ks i 700Nm 4.7 bi turbo V8 motor, koji daje potrošnju od 8,9l na 100km, a tu je i S600 sa 6.0 tewin turbo V12 motorom sa 523ks i 830Nm. Obe varijante imaju pogon na zadnje točkove, ali u julu naredne godine, S500 će dobiti pogon na sve točkove 4MATIC:

Ola Källenius, član odbora Mercedesa za prodaju je rekao : "Kao dodatak u ponudu S klase, novi Maybach će postaviti nove standarde u luksuznom segmentu. Ovo vozilo zadovoljava najviše zahteve u smislu ekskluziviteta i komfora."

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group