Mercedes otkrio enterijer nove S klase

Više slika

Više slika

Mercedes-Benz je takođe objavio nekoliko novih video snimaka o nadolazećoj S-klasi nove generacije...

Poznata auto kompanija danas pruža drugi detaljan pregled unutrašnjosti vodeće limuzine.Premda je prošlog meseca proizvođač automobila objavio prve fotografije i detalje o zabavnom sitemu, sada se fokusira na luksuzne i udobne karakteristike modela.

Mercedes opisuje unutrašnjost S klase kao „mesto“, koje predstavlja utočište između kuće i radnog mesta. Kabina nudi "osećaj koji je prijatan i ambijent sa dnevnim karakterom koji je obeležen elegancijom, visokim kvalitetom i luksuzom."

Sa stanovišta stila, Mercedes kaže da na kabinu utiče unutrašnja arhitektura i elementi dizajna jahti. Pored pet displeja, istaknuti elementi uključuju velike elemente ukrasa na armaturnoj tabli.

Novi dizajnerski elementi uključuju i četiri centralno otvorena ventialciona profila sa horizontalno postavljenim podešavačima, dva tanka vertikalna bočna ventilaciona otvora, novu generaciju sedišta sa tečnim, trodimenzionalnim dizajnom i novu generaciju upravljača  u obliku pehara.

Još jedan vrhunac enterijera 2021 S klase je novi sistem aktivnog ambijentalnog osvetljenja koji je integrisan u sistem pomoći u vožnji . U mogućnosti je da vizuelno podrži upozorenja i nudi povratne informacije prilikom rada sistema za kontrolu klime ili glasovnog asistenta „Hey Mercedes“.

Pogledajte oficijalne fotografije i sami ćete se uveriti da ovo nije automobil, već prava luksuzna kabina koja će vam mnogo toga pružiti.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group