Mercedes otkrio enterijer nove E klase

Juče je Mercedes najavio da će uskoro predstaviti novu E klasu u kupe i kabriolet verziji,a sada nam je pokazao i kako će unutrašnjost ovih vozila izgledati...

Mercedes nije otkrio mnogo detalja, ali slika otkriva da će automobili imati novi upravljač. Osim što se hvali ažuriranim dizajnom, E klasa poseduje senzore postavljene u volanu koji mogu da otkriju da li su ruke vozača na njemu.

E-klasa kupe i kabrio biće ponuđeni sa opcionim paketom koji nudi različite pomoći vozaču kao što su Active Distance Assist Distronic sa podešavanjem brzine na osnovu rute. To je prilagodljivi sistem tempomata koji će se automatski usporiti kada se vozilo približi krivinama, raskrsnicama, kružnim raskrsnicama, naplatnim kućicama i izlaznim putevima.

Paket takođe uključuje Active Steering Assist koji pomaže u zaustavljanju i kretanju na autoputu pri brzinama ispod 60 km / h. Postoji takođe i sistem aktivne pomoći za slepe tačke sa upozorenjem. Ova opcija obezbeđuje zvučno i vizuelno upozorenje ako se vozila nalaze u mrtvim i nevidljivim uglovima.

Paket takođe sadrži Active Parking Assistants sa kamerom od 360 stepeni. Kamera sada pruža "realnije" slike, dok je aktivni sistem parkiranja daje pomoć vozaču i omogućava lakše parkiranje.

Zvanično predstavljanje ova dva modela trebalo bi da bude održano 27. maja.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group