Mercedes najavio novu E klasu u kabriolet i kupe varijantama

Poznata auto kompanija objavila je prve tizer slike...

Mercedes zadržava detalje pod maskama, ali rečeno je da nova E-klasa Cabrio „kombinuje svakodnevnu praktičnost, izuzetnu sigurnost i vrhunski komfor putovanja sa sportskim i elegantnim dizajnom.“ Kompanija je dalje rekla da možemo očekivati dinamičniju prednju fasadu sa standardnom dijamantskom rešetkom i „ravnijim“ LED farovima.

Mercedes kompanija potvrdila je da će ažurirani E53 Coupe imati elektrificirani pogonski sklop koji ima 3-litarski turbo-motor motorom koji proizvodi 429 KS i 520 Nm. Model će takođe imati EK Boost starter-generator koji može da isporuči dodatnih 21 KS.

E53 će takođe imati „temeljito unapređen enterijer“ i ojačani identitet sa „karakterističnim dizajnerskim karakteristikama“, dodatno pručuju iz Mercedesa.

Mercedes nije rekao kada će biti predstavljeni novi „E-Class Coupe i Cabrio“ modeli, ali zvuči kao da bi debi mogao stići početkom sledećeg meseca.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group