Mercedes G-Class se odjavljuje sa ograničenom edicijom

Više slika

Više slika

Kraj jedne ere je upravo pred nama, jer Mercedes-Benz G-Class završava svoju proizvodnu fazu nakon gotovo 40 godina, a uskoro će biti zamenjena novom linijom...

Međutim, pre nego što se to dogodi, ovaj proizvođač će predstaviti još jednu ograničenu seriju modela. Već smo imali priliku da vidimo Final Edition vrhunskog modela linije Mercedes-AMG G65, a sada Daimler želi da primeni identičan tretman kreiranja relativno pristupačnijeg modela.

Dostupan na evropskom tržištu u varijantama G350d, G350d Professional i G500, automobil nove ograničene serije sastoji se od posebnih opcija boja, finiša, komponenata i naravno specijalnih oznaka.

G350d Limited Edition model, na primer, finiširan je Mocha Black metalik bojom, sa poliranim aluminijumskim akcentima, sportskim paketom, devetnaestoinčnim petokrakim AMG felnama od titanijuma, zatamnjenim prozorima, električnim šiberom ui dodatnim komponentama od nerđajućeg čelika i hroma. Enterije putničke kabine finiširan je braon napa kožom sa šavovima iste boje, Harman Kardon zvučnim sistemom i brojnim pogodnostima.

Daleko utilitarnija Professional verzija modela dolazi China Blue finišima sa čeličnim prednjim branikom, zaštiti za migavce, blatobranima, krovnim gepekom i Professional Offroad paketom. Enterijer ove varijante sastoji se od tartan materijala postava na sedištima i grejača u svemu u šta ih je bilo moguće postaviti.

G500 Limited Edition, u međuvremenu, dolazi sa Platinum Magno ponudom, crnim finišima, opcionim hromiranim detaljima i sportskim paketom, belim šavovima kožne putničke kabine, pa čak i sa daleko više enterijerne opreme, u poređenju sa prethodne dve mašine.

Od svake verzije biće kreirano svega 463 primerka, a u odnosu na svaku vrstu koju budu predstavljali, dolaziće i posebne prateće, specijalne oznake na naslonima ruku. Na ovim gravuram pisaće "Schöckl dokazan još od 1979." što predstavlja referencu na planine nedaleko od Graca, u kojima je G klasa građena i testirana.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group