Mercedes-Benz predstavio je potpuno novi G-Class Edition 550 model

Više slika

Više slika

Ograničena na svega dvesta jedinica, nova specijalna izdanja zasnivaju se na ekskluzivnosti i stižu u Jupiter Red, Arabian Grey ili Moonlight White bojama eksterijera...

Poslednja nijansa je prilično interesantna zbog toga što Mercedes tvrdi da je njegova poslednje proizvoedena i zaštićena u okvirima kompanije.

Ovim bojama kontrast pružaju crni akcenti metalik crne boje primenjeni na branicima, rubovima, prednjoj masci i točkovima. G-Class Edition 550 takođe poseduje i crne oznake, ipsraćene eksterijernim logoima koji predstavljaju siluetu G-Class serije i naglašavaju da se ovde radi o specijalnom izdanju, odnosno prvoj od dvesta jedinica.

U putničkoj kabini, kupci mogu pronaći ekstenuivan opseg luskuznih opcija, od dvotonskih Napa kožnih presvlaka, sa dijamantskim šavovima, do aktivnih multikonturnih sedišta i delova od ugljeničnih vlakana. Svim ovim mogućnostima priključene su i specijalne ručke na kojima piše „Jedan od dvesta Edition 550“.

Mercedes nije izjavio ništa više o svojim novi specijalima, ali možemo pretpostaviti da se ispod haube nalazi poznati četvorolitarski V8 agregat sa četiri litara zapremine, dobar za 416 las i 609 Nm obrtnog momenta. Ova mašina najverovatnije je uparena sa devetostepenim automatskim menjačem, pogonom na svim točkovima i dvobrzinskom kutijom menjača. Ovakva postavka omogućuje standardnim modelima da ubrzaju do stotke iz mesta u okviru od 5,6 sekundi i vuku oko 3.175 kilograma.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group