Mercedes-Benz CLA45 AMG otkriven pre premijere u Njujorku

Iznenadno razotkrivanje nove S klase malo je pomrsilo račune Mercedesu. Toliko da je u senku tih zbivanja pao novi CLA45 AMG koji je brend iz Štutgarta upravo predstavio.

Malo ko je i čuo za tu vest jer su mediji više vremena i prostora posvetili novoj S klasi, i tako bezrazložno zapostavili novi primerak sa sportskim karakteristikama koji potpisuje AMG…

Dva meseca nakon otkrivanja klasične verzije novog CLA, Mercedes se odlučio da veo tajnosti skine i sa njegove AMG verzije. Kao i A45 AMG, ovaj novitet pokreće 2.0-litarski turbo sa direktnim ubrizgavanjem goriva, sa 360 KS i 436 Nm okretnog momenta.

Kao i A45 AMG i CLA45 AMG dolazi s tvrđim vešanjem, elektronskim sistemom upravljanja, 18-inčnim aluminijskim naplacima i sa ventilirajućim diskovima koji se kriju ispod njih. Unutrašnjost automobila dobila je sportski upravljač, AMG ručicu menjača, sportska sedišta, AMG instrumente, pregršt karbonskih elemenata i AMG DRIVE jedinicu pomoću koje je moguće menjati postavke automobila i njegove performanse.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group