Mercedes AMG One testiran u trkačim uslovima

AMG One će biti automobil koji će posedovati snagu F1 bolida, a koji će moći da se legalno vozi na javnim putevima...

Mercedes je odlučio da zadovolji i najokorelije zavisnike brzine i da im pruži hiperautobil koji nosi naziv AMG One. Ovaj automobil posedovaće performanse koje se poklapaju sa F1 bolidom i on će omogućiti vozačima da iskuse neverovatnu snagu, moć i brzinu.

Mercedes se maksimalno potrudio da zadovolji sve kriterijume i da omogući da ovaj auto bude legalan na javnim putevima i na sreću svih vozača, to je ostvareno. Njega će pokretati snažni 1.6 litarski motor koji ostvaruje preko 1000 konjskih snaga. Informacije o brzini i ubrzanju nisu objavljene, ali ako će ovaj auto biti sličan F1 bolidu, ona to znači da će on biti rpava munja na drumovima.

Mercedes kompanija izdala je zvanično obaveštenje u kojem je rekla da će produkcioni modeli ovog vozila početi da se prodaju 2021. godine i da će tada prvi vozači imati priliku da kupe ovu zver od automobila.

Pre nekoliko dana, ovaj automobil počeo je sa prvim testiranjem na Mercedesovim trkačkim stazama, pa pogledajte video klip koji će vam poakzait kako se ovo čudo ponaša na stazi, ali i kako zvuči.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group