Mercedes-AMG GT dorađen Lorinser točkovima

Više slika

Više slika

Iako možda Mercedes-AMG GT trenutno nije najnoviji model, ova impresivna, performansama orijentisana zver i dalje predstavlja jedan od najpoželjnijih super automobila na svetu, ali nekim ljudima ni to nije dovoljno.

Mo ovde govorimo, naravno, o specijalistima za budženje automobila iz Lorinesa, koji su razvili svoj novi tjuning program specijalno namenjen ovom zadivljujućem Mercedesovom modelu. Sudeći po nemačkoj kompaniji, ova snažna nadogradnja uključuje nove module performansi, koji koštaju "svega 3.650€ i omogućuju da bi-turbo četvorolitarski V8 motor izbaci gotovo 595ks i skoro 750Nm obrtnog momenta. Dodatna snaga omogućuje vozačima da uživaju u sprintu od 0 do 100 za samo 3,6 sekundi, od 0 do 200km/h kroz 10,1 sekundu i od 0 do 300km/h za neverovatnih 27,3 sekundi.

Postoji i nekoliko stilskih izmena koje su itekako vredne pomena, jer se Mercedes-AMG GT sada šepuri sa potpuno novim kompletom RSK8 felni od 20" napred i 21" pozadi. Dostupni u crnoj, ili zlatnoj boji, točkovi od tri kovana komada imaju početnu cenu od 11.424€ - bez guma.

Mi ne bismo vozili ovu zver tokom hladne sesezone, jedino možda na sopstveni rizik, međutim, kompanija takođe nudi i paket zimskih pneumatika, koji dolaze sa 19″ RS9 felnama, umotanim gumama koje su za sve sezone.

Uzimajući u obzira da ovaj Mercedesov model, koji košta najmanje 129.000$, sadrži u sebi V8 motor, dobar za oko 503 konjske snage i 645Nm obrtnog momenta, stručnjaci smatraju da će projekat kompanije Lorinser biti pun pogodak za sve vlasnike AMG GT modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group