McLaren P1 Carbon Series

Više slika

Više slika

Standardni McLaren P1 nije dovoljno redak automobil za vas?

 

Onda je P1 Carbon Series savršeno rešenje, pošto će samo pet primeraka biti ponuđeno na prodaju u Dubai-u, preko James Edition. 

Detalji o ovom modelu su škrti. Svaki od pet primeraka ove ograničene serije su P1 automobili koji su već prodati i vraćeni, pa opremljeni sa karbonskim delovima i panelima. 

Ukoliko su kupci mogli da se odluče za karbonski finiš, umesto standardnog sa crvenim detaljima, kao što je ovaj primerak sa slika, onda bi to značilo da su zeleni i plavi P1 koji smo vam prikazali već deo Carbon Series. 

Šta god da je u pitanju, zainteresovanost za ovim automobilom sigurno neće izostati, a cena za sada nije poznata. GTR motor kaže da će cena biti daleko iznad standardnog modela. 

Osim karbonskih delova i crvenih detalja, enterijer P1 Carbon Series je takođe sređen. Tu je izbor nekoliko mat karbonskih finiša, na kontrolnoj tabli i centralnoj konzoli, kao i nekoliko crvenih komponenti, koje su najprimetnije ispred vozača i oko prekidača. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group