McLaren MSO završio rad na svom novom specijalnom izdanju

Više slika

Više slika

McLaren Special Operations, ili skraćeno MSO, upravo je završio svoje radove na kolekciji od tri modela inspirisanih 720S kupeom, koje im je poručio McLaren Brussels odsek, u čast prve pobede ovog brenda na Formula 1 takmičenju tokom Belgian Grand Prix 1968.godine.

Pobedu je odneo niko drugi do Brus Meklaren, za volanom McLaren M7A modela, koji je imao slavnu Papaya Orange liveriju. On je inače postao treći vozač koji je pobedio na Grand Prix u modelu koji je sam dizajnirao.

Svaki od tri McLaren 720S Spa 68 Collection modela na sebi nosi MSO Bespoke Anniversary Orange farbu, koja nas podseća na onu prethodno pomenutu, koju je nosio 1968 Formula 1 trkački autmobil. Drugi specijalni elementi uključuju srebrne detalje četrnaest kilometara dugačke Spa-Francorchamps staze, kako je to inače izgledalo 1968.godine. Dijagram staze se nalazi ne samo pored lukova zadnjih točkova, već i u enterijeru, izvezeno na naslonima za glavu.

Štaviše tu su i karbonski detalji na lajsnama iz MSO Defined asortimana, na kojima je ispisan tekst: “1st McLaren F1 victory Belgian Grand Prix 9th June 1968 – Bruce McLaren”. Dobijate uz ovaj model specijalni Anniversary Orange ključ za startovanje automobila, sa srebrno ispisanim Spa 68 tekstom i pločicom 1 od 3.

Kao kontrast narandžastoj masci ovog modela mogu se videti MSO Bespoke Satin Black 5 točkovi sa dva kraka. Više kontrasta se nalazi unutar vozačke kabine, gde McLaren Orange šavovi prekrivaju sedišta, panele vrata, centralnu konzolu…

Potencijalni kupci koji su zainteresovani za kupovinu jednog od ovih specijalnih izdanja 720S modela moraju biti zaista brzi, jer su dva već prodata, što znači da je samo jedan dostupan.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group