MC Customs i Wrangler

Više slika

Više slika

Jeep Wrangler je veoma pristuan na aftermarket tržištu, pošto lako može da preuzme svaki stil njemu namenjen...

 

Dizajn i utisak koji ostavlja, zajedno sa vratima i krovom koji se lako uklanjaju ga čine idealnom bazom za projekte. Neki, kao MC Customs su otišli u nešto drugačijem pravcu. 

Dok većina menja ovaj automobil u dva utvrđena pravca, MC Customs je ovaj Jeep Wrangler pretvorio u "bling" vozilo, koje će poklonicima tog stila biti odlično. 

U pitanju je miks off road vozila i pravca u sređivanju automobila koji je posebno popularan na istoku. Projekat je namenjen onima koji žele da se istaknu u gomili, što će sigurno postići, nismo sigurni samo sa kojim reakcijama. Tu su Vellan felne od čak 24 inča, kao i modifikovani prednji deo i zanimljiiv izbor boja. 

Ovakve felne i gume na njima vam neće doneti mnogo radosti u off road vožnji, ali su povećana visina vozila kao i ojačani prednji branik, koji čak ima i čekrk na sebi tu ako se vlasnik odluči za malo avanture.

 


Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group