Mazda2 dobija Sport Black Limited Edition

Više slika

Više slika

Činjenicu predstavlja, da ono što je dobro, ne treba menjati, makar ne potpuno...

Redizajnirani Mazda2 model startovaće svoju evropsku prodaju od 3. aprila u Velikoj Britaniji po ceni nešto većoj od 15.000, zajedno sa posebnim izdanjem Sport Black automobila, koji su ograničeni na svega 500 jedinica i na ostrvu će koštati oko 18.000 evra.

Posebno Sport Black izdanje napajaće verzija SKYACTIV-G benzinca kompanije Mazda dobrog za 90 ks. Eksterijerni detalji uključuju Brilliant Black detalje na poklopcima retrovizora, zadnjem krovnom spojleru, pragovima, prednjoj masci i kosoj anteni u obliku ajkulinog repa, šesnaestoinčnim alu felnama, zajedno sa Deep Crimson Mica, Dynamic Blue Mica ili Machine Grey Metallic finišima na karoseriji.

U međuvremenu, regularni 2018 Mazda2 model biće procenjen negde između 15.120 i 19.431 evra, a linija će posedovati pet različitih nivoa - SE+, SE-L+, SE-L Nav+, Sport Nav+ i GT Sport Nav+. Snagu svih modela obezbeđivaće pomenute SKYACTIV-G benzinske jedinice, zapremine 1,5 litara i nudiće 75, 90 ili 115 ks u najjačoj varijanti.

Sa motorom od 75 ks, bazna verzija SE+ modela dolazi sa petnaestoinčnim felnama, retrovizorima na sklapanje, sa grejačima, 60:40 odnosom zadnje klupe i električnim zadnjim prozorima. SE-L+ i SE-L Nav+ modeli poseduju 75 ili 90 ks, a dolaze sa senzorskim farovima, zadnjim parking senzorima, brisačima sa senzorima za kišu i kontrolom klime.

Svako ko se opredeli za Sport Nav model sa 90 ks, dobija Brilliant Black zadnji krovni spojler, dok vrhunska varijanta GT Sport Nav+ u ponudu dodaje i zadnju kameru. Takođe, svi kupci koji se odluče za motor sa 115 ks, mogu ga upariti sa šestostepenim manualnim menjačem, umesto petostepenom verzijom, koja dolazi u ostatku opsega. Šestostepeni automatik dolazi jedino kao opcija sa verzijama SE-L+, SE-L Nav+ i Sport Nav modela, opremljenih motorima sa 90 ks.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group