Mazda predstavlja 2023 CX-9 krosover sa novim cenama

Mazda osvežava svoju CX-9 ponudu sa iduću godinu, a potencijalni kupci će biti iznenađeni cenama, budući da će krosover sada biti dostupan sa početnom cifrom od 38.695 €…

To je pozamašni skok u odnosu na staru baznu cenu od 35.230 €, dok je povećanje najvećim delom opravdano eliminacijom Sport modela ulaznog nivoa. Kao rezultat toga, 2023 CX-9 dolazi kao standard u sjajno opremljenoj Touring varijanti, koja sadrži LED svetla, zatamnjenim staklima i motorizovanim nebom. Krosover se takođe može pohvaliti električnim vratima prtljažnika i točkovima od 18 inča sa metalik sivim završnim detaljima.

Ulazeći u kabinu, kupci će pronaći šest kožnih sedišta sa grejanjem i strujnim podešavanjem napred. Ostale karakteristike uključuju trozonski automatski sistem kontrole klime, bežični punjač za pametne telefone i 10,25-inčni informativno-zabavni sistem sa kompatibilnošću sa Android Auto i Apple CarPlay opcijama.

Pogodnosti se tu ne završavaju, jer drugi akcenti uključuju volan presvučen kožom, Mazdin napredni sistem za ulazak bez ključa sa dugmetom za paljenje i retrovizor sa automatskim zatamnjivanjem sa HomeLink opcijom. Kupci će takođe dobiti i probnu verziju Wi-Fi konekcije sa 2GB interneta u trajanju od tri meseca, kao i tri godine besplatnog korišćenja Mazda Connected usluga.

Govoreći o tehnologiji, CX-9 ima asortiman standardnih sistema vozačkih asistencija, uključujući Mazda Radar Cruise Control opciju, sa Stop and Go mogućnostima, Smart Brake Support sa upozorenjem na sudar i Advanced Smart City Brake Support sa detekcijom pešaka. Njima se pridružuje praćenje mrtvog ugla, upozorenje o unakrsnom saobraćaju pozadi i upozorenje o napuštanju trake sa asistencijom za zadržavanje trake.

Čini se da je ostatak ponude u velikoj meri prenet, ali cene su i pale i porasle. 2023 CX-9 Touring beleži skok od 1.290 €, dok je CX-9 Touring Plus sada 130 evra jeftiniji. Carbon Edition će vas koštati 1.170 evra više, kao i Grand Touring varijanta. Na kraju, tu je vrhunski CX-9 Signature, čija cena kreće od 48.430 € sa povećanjem od 1.230 €.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group