Mazda predstavila novi MX-5 R-Sport kabriolet

Više slika

Više slika

Ovaj automobil kreiran je specijalano za britansko tržište...

Ograničena na 150 kabrioletnih jedinica, Mazda MX-5 R-Sport zasnovana je na Sport opremi i donosi ekskluzivne nadogradnje spolja i unutra. Sa spoljašnje strane, MX-5 R-Sport odlikuje se polimetal sivom bojom, jedinstvenim 16-inčnim Rais gunmetal legurama i sivim mekim gornjim poklopcem.

U unutrašnjosti dominiraju burgundna Nappa kožna sedišta sa srebrnim detaljima, koja osiguravaju da "unutrašnjost emituje isti efekat kao i spoljni deo", navodi Mazda.

Novi model izdanja zasnovan je na Sport trim pogonu 1,5-litarskog Skyactiv-G motora snage 132 KS. Standardno je opremljen navigacijom, Apple CarPlay i Android Auto opcijama, tempomatom, grejanim sedištima i klimatskom kontrolom, pored ostalih funkcija.

Cene za Mazdu MX-5 R-Sport kreću se od 27.700 funti, a kupci je mogu sada naručiti. Očekuje se da će isporuke u Velikoj Britaniji početi nakon što se okončaju trenutna ograničenja za maloprodaju.

„Oduševljen sam što možemo ponuditi ekskluzivni MX-5 kabriolet našim kupcima. Sa spajanjem ostatka kabrioletskih i RF modela u liniji, sada imamo veliki izbor MX-5 u našem ažuriranom opsegu2020. godine “, rekao je izvršni direktor Mazda Motors UK, Džeremi Tompson.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group