Mazda najavila BT-50 model

Nova Mazda biće predstavljena 17. juna...

Redizajnirani pikap biće radikalno drugačiji od svog prethodnika, jer više neće biti zasnovan na Fordovom rendžeru. Umesto toga, SUV će biti kreriran po uzoru na novi Isuzu D-Max koji je predstavljen prošle godine.

Nažalost, slika koju je Mazda zvanično objavila ne otkriva nam mnogo detalja, tako da teško možemo videti kako će ovo vozilo izgledati. Međutim, možemo očekivati da ovaj model ima jedinstvenu rešetku koja odjekuje od ostataka Mazdine linije.

Nema reči o tome koliko će promene unutrašnjosti biti opsežne, ali D-Max sadrži 4,2-inčni displej u instrument tabli kao i 9-inčni sistem za zabavu sa Android Auto i Apple CarPlay kompatibilnostima, pa očekujemo slične stvari i u Mazdi.SUV se takođe može pohvaliti crnom sjajnom bojom i metalnim akcentima.

Iako ostaje puno pitanja vezanih za ovaj model, nećemo morati da čekamo mnogo dugo kako bi dobili odgovore, jer će BT-50 biti predstavljen sledeće nedelje.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group